ohlssonsiamsterdam.blogg.se

Dagbok för våra år i Amsterdam & London.

Åter i London.

Publicerad 2016-10-28 22:35:00 i Allmänt

I onsdags kväll kom också Anne tillbaka till London. Lite försenad pga sen flygavgång och lite tågstrul men till skillnad från sina gäster, Anne o Christine, så kom hon i alla fall hem rätt dag. Deras Norwegianflyg blev inställt, efter boarding, och dom fick övernatta i Alicante och åka hem på torsdagen, trist när man är inställd på att åka hem.
 
I går, torsdag, var jag på gymet som vanligt. Onsd, torsd, fred den här veckan, känns bra. I går åkte jag på eftermiddagen till en golfträningsanläggning med range mm. Här i England har ju inte klubbarna ranger och övningsområden som hemma. Som det är nu, innan vi har bil, så var det tåg och buss som gällde. Allt gick bra och jag var i Wimbledomområdet vilket verkade trevligt. 
 
 
Anläggningen var ok. En bra range med många mål att sikta på, puttinggreen med matta som inte är ok, går inte att jämföra med gräs. En stor shop som hade varit en allting. Bra rangeträning upp  i närheten av där vi bor.
 
 
Området verkade, som sagt, trevligt och framförallt var det inte så mycket biltrafik. Jag kollade upp en golfklubb på nätet, Wimbledon common golfclub, och tänker besöka den nästa vecka för att se om den matchar den klubb jag redan provspelat på. 
 
I kväll blev det svensk TV,  Do bi dobi dobi do, och till det pasta med oxfile till middag, mums!. I morgon hoppas vi på bra väder eftersom vi tänker ta tåget till Brigthon för en dag där.
 
 
En klassisk stad vid sydkusten där Abba vann Eurovision med Waterloo och där Colin Nutleys film, Den sista dansen, spelades in. En film med Helena Bergström, Peter Andersson, Ewa Fröling och Reine Brynolfsson. Hoppas vi kommer iväg i morgon och då återkommer vi med hur det var där.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela