ohlssonsiamsterdam.blogg.se

Dagbok för våra år i Amsterdam & London.

Mot Gladö igen !

Publicerad 2017-09-28 13:43:00 i Allmänt

I kväll åker vi till Gladö igen. En resa vi bokat redan i våras då tidpunkten sattes för Skånegängets "höstreunion". Vi spelar på Söndag på Lövsättra i Vallentuna !!  Inte optimalt för mig pga restiden men tydligen svårt att hitta klubbar som kan erbjuda lunch efter rundan. Vi får väl se hur det går. Jag ska ju spela med mina gamla fina Wishonklubbor och min hookande Cobra driver, som grädde på moset en snart tjugo år gammal Taylor Made putter. 
 
Häromdagen var jag tvungen att rensa ur vår murgröna, som härstammar från Amsterdam. Det ser ut som om en av plantorna håller på att dö. Det blev en rejäl urklippning så får vi se om den tar sig igen. I värsta fall får den ersättas. 
 
 
 
För övrigt är det ett ok London vädermässigt som vi lämnar. Dagarna ligger på upp till tjugo gr fortfarande. Just nu står tempen på 36 men det beror på att en solglimt hittade den en stund. Men som sagt tjugo är helt ok den här tiden. Växterna har tagit sig bra efter vår sommarsemester då de tog stryk. Med en förhoppningsvis mild vinter kommer dom att vara tillbaka i full blom igen till våren. 
 
 
 
Som sagt så åker vi i kväll, 17.00 från Gatwick och har en helg med lite "inför vintern arbete" i trädgården. Vi får se om vi kan göra ett inlägg hemifrån. Har varit lite svårt tidigare med våra paddor som inte funkat helt ok. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela