ohlssonsiamsterdam.blogg.se

Dagbok för våra år i Amsterdam & London.

Storasyster önskar mer bilder på mig - åtgärdas nedan :-)=

Publicerad 2014-06-24 00:10:42 i Allmänt

Idag har det åter varit en jättevarm dag. Som tur var också ganska blåsig - annars hade vi nog havererat av värmeslag på golfbanan. Nu fick vi istället tampas med vindarna som ibland var med, ibland från sidan men som oftast (kändes det i alla fall) mot.
Men vi kämpade på tillsammans med vår trevlige skotte i bollen Paul från Glasgow. Som så många gånger tidigare spelade Micke och jag ganska lika, men den här gången lyckades jag vinna :-)
 
Vi hade tänkt oss äta hemma ikväll igen och hade spetsat in oss på tunna revbensspjäll som vi skulle köpt med från en restaurang, men se det gick inte för de hade stängt på måndagar.  I stället fick vi gå ut och äta och det var inte illa det heller. En grekisk sallad till förrätt och så pasta på det. Nu är vi mätta och belåtna och sitter och njuter av ett glas kallt rosévin på terrassen innan det är dags att knyta sig.
 
Imorgon är det vår sista dag, men flyget går inte förrän halv tio så det är en HEL dag kvar. Vi hade tänkt oss lite bad och sol i Calpe, men nu såg vi på väderprognosen att det kan komma en (välbehövlig) regnskur på förmiddagen så vi håller schemat öppet.
 
Och eftersom storasyster "saknar" bilder på mig på nätet så åtgärdas detta nu. Här kommer "årets terrassbild".
 
 
 

Kommentarer

Postat av: storasyster i Dalarö

Publicerad 2014-06-24 10:42:45

Bra snyggt foto jag tror dun gått ner i vikt!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela