ohlssonsiamsterdam.blogg.se

Dagbok för våra år i Amsterdam & London.

Vårblommor och vintergolf

Publicerad 2018-01-31 15:48:12 i Allmänt

Här kommer en liten mitt i veckan rapport från vårvintern i London. Påskliljorna som var på bild i förra inlägget, som tunna pinnar, blommar nu för fullt på köksön.

 

I måndags var jag till Kings Road, på promenad därifrån såg jag de första krokusarna och snödropparna i en park. Jag kan också se från balkongen att påskliljorna ute i parken vuxit sig dubbelt så stora och har rejäla knoppar sedan förra gången de var med i bloggen.

 

Tulpanerna och pärlhyacinten, som vi köpte i helgen, är nu planterade i kruka och står bredvid julrosen och cyklamen. En fin enkel vintergrupp. Eftersom vädret nu varierar rejält från dag till dag så åkte fiberdukarna på i måndags igen. Då var det 12 gr och blåsigt men ok, i tisdags frostig morgon 1 gr men full sol och 8-13 gr på dagen, i dag onsdag 8 gr och ösregn till och från men just nu kl 14 soligt och fint. Resten av veckan lovar kallare nätter, frostiga morgnar och även kallare på dagarna.

 
I går, tisdag, som sagt frostig men vacker morgon med härlig himmel på golfklubben när ljuset kom. Riktigt vitt när vi började men helt grönt när vi kom in efter rundan.
 
 

Får se hur det ser ut på golfklubben på fredag, risken är stor att det är likadant då igen.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela